luni, 20 iulie 2009

Itemele Pe Care Le Iei Usor

Fiind ajutat de doxi3 am descoperit siteu-l de pe care poti sa iei diferite lucruri doar bagand numele si parola.Multumesc doxi3!Si cu ajutorul lui Eddy1 A1 am descoperit cum sa iau Penguin Band si Dj Cadence.

Ruby Pin (ID: 620)

Username:
Password:

Green Headphones (ID: 1069)

Username:
Password:

Band Autograph (ID: 996)

Username:
Password:

Cadence's Autograph (ID: 9015)

Username:
Password:

4 comentarii:

 1. NOI AM FACUT O INTELEGERE SA NU CAPIEM UNUL DE LA CELALALT ! TU AI INCALCAT-O ! AI PUS ACEL HTML CU AUTOGRAFUL LUI DJ CADENCE SI PENGUIN BAND DAR EU IL-AM PUS INAINTEA TA !!!!
  MEREU COPIEZI DE LA ALTII DE PE SITE . ATUNCI , CAND TI-AI STERS BLOGUL WWW.VITEZOMANUL.BLOGSPOT.COM AI FACUT-O FIINDCA TE-A OBLIGAT MIREL DEOARECE TU AI COPIAT TOATE ARTICOLELE DE PE CPCHEATS-RO .NICIODATA NU AI MUNCIT LA ARTICOLELE DE PE BLOGUL TAU ASA CUM AM MUNCIT EU , MIREL , SMECHERUL , DOXI, DASDASFF .

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu stiu ca nu ai 700 de vizitatori pe site ! Acum 2 zile aveai 150 de vizitatori doar nu aveai mai multi vizitatori decat cpcheats-ro ! Ai dat F5 de foarte multe ori si ai marit nr vizitatorilor . AI INTRAT PANA LA NR 700 (APROXIMATIV ) FIINDCA ATATIA VIZITATORI AM SI EU , PE BLOGUL MEU ,DAR PE DREPT .MEREU AI PRETENTIA SA FI MAI PRESUS DECAT ALTII CHIAR DACA ASTA INSEAMNA SA TRISEZI !

  PS : HTML -ul CU DJ CADENCE , PENGUIN BAND STI TU, ACELA PENTRU A LUA AUTOGRAFELE LOR A EXPIRAT ITI . ITI SUGEREZ SA LE SCOTI CA ORICUM NU MAI POT FI FOLOSITE .

  RăspundețiȘtergere
 3. EDDY ARE DREPTATE SA-TI FIE RUSINE!!

  RăspundețiȘtergere
 4. hei penguini ce sa intamplat?lasati cearta!dar e cineva amabil sa-mi spuna si mie cum fac rost de itemurile acelea ca nu mia mers.

  RăspundețiȘtergere